Monday, March 21, 2011

.Muse Salon.

Dear readers,
Oh dear, lamanya tak berblog. Im super busy. Alhamdulillah semua dah selesai :-) Anyway, ni citer basi tp takperla sbb nak credit to Nadiah sbb introduce this awesome place to me! :-)

LOVE IT soooo much! The hairstylist; Lean, BEST! Tiba2 rasa nak stick to him je. I dunno anybody else tapi, so far, he's doing his best to satisfy me ( sbb Im sooo fussy :p) Mula, I gi tu, mmg lerr rasa camm

" hmm best ke dia ni.."
"OK ker..kang suh buat itu ini"
" kang suh buat treatment bagai..pastu nanti bil giller mahal!!"

Tp bila kami start a conversation.....Finally, O M G!!! He knows what I want:-). ( OK ni maybe setiap org lain2 citarasa kan, tp I suka this place :-)
Thanks to my husband sbb jaga Kazim on that day juger. This time, I chose, a darker colour since I really love my natural hair colour:-) Tp sbb dah ada grey hair, ermm jadi colour la sikit:p

Since Im doing the hair colouring, there's no extra charge for hair cut..wohooo~! Ongkosnya? untuk rambut ku,RM200 ...Oh ya, I chose Inoa Colours ..yg baru punya. Mahal sikit la kan dari yg colour biasa tu:p


They provide a small locker to keep our bag:-) Ohh, takyah la memangku masa nk basuh rambut tu.

Fuhh setelah lama2 kat situ, hasilnya?
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
TADAAAAA!
Nah amik muka Kazim baru bangun tdo:p
Alarr malu la nak letak kat blog :p
So, if you plan to go there, here is the address:-
MUSE HAIR & MAKE UP SALON
Neo
Damansara, Jalan PJU 8/1,
Bandar Damansara Perdana, 47820 PJ

Call: 03-77241399

Akhir kata, TERIMA KASIH NADIAH..:-)

Love.

5 comments:

Nadiah said...

Salam Dear...

Glad your like it my recommendation.I pun dah lama tak pegi sana.Rambut pun dah panjang nak kena trim.

Diella Mustafa said...

lerr,ye oo oo je mak nak tgk rambut terbr ko nyah.sure vogue abis.rase nak buat rambut mcm aishah sinclair la.sure nampak kanak2 riang kan?heheh

Deanna Aziz said...

tunjuk lah new hair.....wanna see

Anonymous said...

salam dear..

reen pun suka pi muse..dh lama ngan lean ni..since dia kt peek a boo lg..i plg suka haircut dia

Mummy Zara Sofea said...

msti cntik...