Saturday, January 1, 2011

Tahun Baru, rambut baru?


Hi everybody!
HAPPY NEW YEAR!
hows ur New Year's Eve?
Today 1st January 2011 macam nak buat rambut, mcm nak tukar gaya..
mcm nak kaler sbb i spotted grey hair..errmm..tapi takkan kaler mcm ni lagi?OR
macam nak buat bang mcm ni.. :I really admire her. she now has bangs and straight hair!
I dont think I can handle bangs.Urmm,I would look terrible with bangs because I have a small forehead.Hmm ke side bangs?Mungkin lagi sesuai kot.



Ermm..my hair stylist dah berenti from the salon yang i selalu pergi..meaning, I need a new hairstylist, any recommendation? Does anyone know any good hairdresser at A Cut Above other than Florence( she was my previous hairdresser )...? kalau tak A cut Above.. Hmm I am contemplating to try :-
  1. ..Miko at Empire is having 50% off , sgtla menarik..dahla dekat..so my husband boleh drop and balik rumah pastu bila dah habis dia dtg sambil2 boleh bawak Kazim jln2 toysrus..
  2. Diella suggested Rosso( dulu the owner kerja kt Peek-a-boo, tp now dia dah bukak salon sendiri)
  3. Peek-a-boo..ermm since dolu2 pon pernah buat ngn this salon.Tapi pernah ada bad experience dgn one of their stylist...
Ermm, now bnyk sgt salon yg ada,sampai berpinar mata nak pilih kan?ERM..takper kita tgk aper kata survey!

Love.

9 comments:

Nadiah said...

Salam Fadd,

I would like to suggest Lean from Muse Salon a Damansara Perdana.
Trust me you will no dissponted.

I with him almoset 4years already. Believe me almost 20people I recommended semua lepas tu stick with him.

Anyway he ex from Peek A Boo The Curve before this.

Good Luck

jetsetter said...

Nadiah,
thanks!! Urmm menarik tu..no harm to try nih! ok..ill take a note on that :-)

AIRA HANIZA said...

Try Hair Kunst kat The curve... stylist indon..SGT CUN!!!!...Now i suka g A-Saloon Kt Empire!!!.. Senang, dekat...

fieza said...

How about Japanese hair stylist @Mid Valley? Pernah pergi... Coll Japanese style :) 20% Off with J-Card

E.P. Hair Salon, Mid Valley
A-G-2, Ground Floor, North Point, Mid Valley City, Kuala Lumpur
Tel: 2287-0661 / 0662

Madam Bling Bling said...

i pun carik2 salon tapi area klang ni, mane nak seluk yang best2?.. care to share link with me juge? thx!

nasazfrog... said...

hai sis... cantik seh rambutmu... ok l atu tahun baru harus la baru.. :)

salam singgah..

Angin Selat Melaka said...

Hello...
Untuk mereka yg selalu set rambut, boleh cuba cara penjagaan rambut di web page ni:

Penjagaan Rambut Rebonding

Khas buat para rebonder!

Anonymous said...

go to SAW hair saloon at level 4 KLCC! my favourite! mmg terbaik! especially kalau dpt mr Edwin Saw tu sendiri to serve you. hes brilliant!

Hanis Haizi said...

buat natural black je.. dah lawa.. :)