Monday, July 6, 2009

Jenan Trip

Hi all!
We are finally home! Our Jenan's trip was awesome.Best sgt2. I have nothing to say except, I had so much fun! Okeh, here are the photos of my husband's batchmates, enjoy!


Another few days, I'll be 6 months already!Im super duper excited!

Oh ya, ni bilik kami.Overall, semua OK.Bersih, selesa dan yg paling bagus, bukak je pintu dah pun nampak pantai.Best sgt2. Kami duk kt salah satu chalet kat Pantai Cenang.Bilik air pun bersih( ohhh itu wajib!) Jadi, sgtlah puas hati. Bravo lah Manai sbb dapat cari tempat yg mcm ni :-)


Okeh, malam2 my husband lepak dgn kawan2 dan seperti biasa, I was asleep. Tp first night tu ada lah jugak main card ngn apeng kat dlm bilik.. Best jugak....at least Im not bored dlm bilik tu.Adalah jugak activity kan. Nak kuar malam2 sgtlah malas,so I told Apeng kalau nak kuar ngn kawan2, pergi jelah.Pastu my husband pun teruslah gi lepak ngn kawan2 sampai tatau kul berapa sbb aku dah tidur sampai pagi.Tp seronok ye baby, pergi main snooker ehh :p
Takpe, I rela duk bilik tidur atas tilam yg empuk sampai pagi, lagi best!hihihihi




Ni semua gambar amik b4 gi Island hoping.Urmm, tp nyesal yg amat jugak pergi sbb boat adalah quite bumpy.Ombak besar jugak, mcm ala2 ke Perhentian dulu, rasa mcm kalau boleh nak turun je dari boat masa tu jugak.Tp alhamdulillah, Im OK.Pastu rasa mcm dilayan bagai princess atas boat tu okeh..schoolmates apeng yg girls sgtlah bagus layanan mereka. I was so flattered guys!Thanks again.

Kali ni gi Dayang Bunting Apeng teman me kat bawah je.Tak panjat tangga2 tu semua.I was eagerly to go tapi takut nak patah balik dah penat so duk bawah jelah.

It was our second time to Langkawi for this year.The last was in February, on our birthday.Rasa mcm kejap je baru kami gi, pastu gi balik.Tp aper2 pun, kali ni sgtlah best, especially ada Jenan ni.Sakit perut kami dibuatnya sbb asyik gelak je. Rasa mcm taknak balik pun ada sbb best sgt2 :-) Even tempat tu takda lah romantic ke ape ke kan, tp I guess, bila ada org2 yg best around kita, tulah yg buat kita nak stay lagi lama lagi, kan?
Hopefully dapat jumpa and buat this kind of trip lagi!
Pregnancy Diaries:
  • Im gaining so far 8 kgs so far which is good, I guess.
  • My butt still hurt.
  • My boobies getting bigger and bigger :p
  • baby is really active.Ive felt the baby move quite a lot just lately.Best sgt2
  • This time has been so different, Im starting to feel tight all around my tummy and I eat a bit and feel so full! so I am trying to eat little and often.
  • well. I only have few days more to go before my nxt appointment and I have never wanted the weekend to go so quick.

p.s:Im packing again!!!Oh ya..baby, mcm best pulak main card ni..Jom main lagi!

Ohh..Congrats to ANITA,my friend! I bukak blog baru tau yang you dah beranak.Fon I takda skang ni.....so I mmg tatau aper2 kalau U sms I!Dear, if you are reading this, I nak gi visit you ni.

Love

5 comments:

yaya said...

wah gigih jugak u ke langkawi dalam keadaan perut besar, so anak u mesti cergas orangnya, btw baju u pakai tu sgt colorful dan cantekkkk...

Eztismail said...

hi..

i suka bc blog u..
lagi pun u comel n fotogenik.
nanti baby u dah besar,boleh la order buaian kayu dr i..tiga tiga boleh duduk atas buai..ehe.

take cr.

zetzet

dialicious said...

fad..ur baby bump already big..n cuteee.cop..ur card is w diela k?

Drama Mama said...

ur hubby jenan batch bila eh? spm which year? what's his name btw if u dun mind sharing, kot2 my hubby kenal :-D

ReD MaryJane said...

hye gorgeous mummy..

u just blog hopping.. u stay at malibest kan???

last year i pon stay kt sane.. parents sumer tido bilik bawah while the youngster sumer tido kt treetop!! awesome!!