Monday, January 4, 2010

2 bulan sudah



happy 2 months!

Dear readers,
..Yeah, Kazim dah 2 bulan pon..cepat je rasa..gambar2 ni kami amik masa gi 2mths checkup kat TMC hari tu.Suka je dia tdo atas penimbang tu kan..Tp dia bgn la kejap bila nk kena injection tu..
Ohh no, susu time,chiow!
More stories on us later!
Muah

21 comments:

i am a mummy said...

comel la dia!bile nak jumpe?

Drama Mama said...

comelssss! he looks like a big boy already! time do flies so fast kan sis. before u know it nanti kazim dah nak kahwin ekekekekke

CikChelsea said...

sudah nampak ketembamannya, best2!

happy 2 months old kazim =P

Aini said...

Hi.. always being your silent reader...

Comel jer Kazim.. I can't wait for my baby to come out too!!!!

m0mmyofTRIPLETSplusONE said...

more pics of Kazim pleease!

m0mmyofTRIPLETSplusONE said...

more pics of Kazim pleease!

iena said...

cute baby...

Miss J said...

woo hoo.. so cute, semoga menjadi anak yg soleh bila besaq kelak :)

NHCH said...

Fadh, Kazim ni semakin besar semakin comel... Huhuhu

yaya said...

wah muka kazim dah banyak berubah, makin hencem, rambut tercacak!

zahra said...

wah rambut dah makin lebat..., bdn pun dah tumbum....alhamdulillah....

Diella Mustafa said...

alaaa...gerammm!!!

blackrimmedyaris said...

wehhhh comel sgt anak ko ni!!
dah besarrr!

Mrs. Kown said...

wah! tiba-tiba macam dah jadi big boy. macam macho tak de gaya baby 2 months nih.

mas said...

comelnye....isk...geram...

senioritasara said...

kazim!!!!!!!!!!!nak jumpa dia.so chomel

My Life My World said...

Alahai comel nyer Kazim, semangat sungguh badan dia. Pipi kembung, rasa nak gigit gigit jer.

iNchE iSTeRi said...

bestnye la si kazim tdo kat penimbang tu.chomel tahap gaban.hehe..

p/s:mommy da kembali vogue.ngeh2

The Queen Bee said...

wah cptnye dah besarr!!

i plak takot nak beranak ni even tho 2nd one! :P

jetsetter said...

I am mummy,
Bila2 boleh! U kt SA kan??

Drama mama,
thanks sis..tula..ala..kalau Kazim dah nk kawin kan..I ni aper?dah tua ke?ohh no!!!

Cik Na,
thanks Cik Na..kazim loves you!

Aini,
hey u..thanks! and good luck as well!Motherhood lifetime experience.Enjoysss

Aunty Hanim,
heyy..Aunty mana?kazim winduu ni

Iena,
thanks!

Mis J,
Amin!

Yaya,Zahra,
Ohh thanks..tp mcm nk botakkan jerr..huhuhu..

Black,
thanks again.Aku rasa dia bnyk ikut laki aku la..

Mrs Kown,
Tula..cepatkan masa berlalu..I still igt you yerr :-)

Senior,
Jomla.Kazim OK jerr

Inche,
wahhh..ammar mcm mana?hmm I hope he's doing great!

MylifeMyworld,
Hmmm..thanks again..;-)

Anita, Mummy Adzryl said...

darling, bila nak jumpa lagi? kazim dah besar ni. slalu jumpa dia mesti tgh tido, now mesti dah pandai play2 kan? hikk. kazim, aunty miss u laa.. ehh, jom PD! u dtg malam pun okay! ehh babe, jon la malam tu n the next day.. jom jom... inform apeng cepat! hikk. :)