Monday, February 22, 2010

Aper2 jerr

Hi kawan-kawan,
Igt nak sambung pasal Kuching trip tu..tp tiba2 rasa camm mengidam macam-macam pulak.Rasa nk makan nasi ambeng..pastu Tony Romas Ribs la..pastu nak..kuih2 yg manis2 tu la..adoii sedappnya..pastu otak dah taklih nak tulis aper2 dah :p
Ok..next week kami dan ibu mertua dan adik akan ke Bandung. So minggu ni takda aper sgt selain aktiviti dgn Kazim..oh yaaaaa..Im so happy! Kazim dah boleh tdo sendiri..Ohh sungguh tak sia2 sesi training ku :-) alhamdulillah!

nantilah I update gambar2 kami gi sungai jugak nanti..Ohh yer sebelum tu kena citer hal Sarawak habis2 dulu..ohh tolongggggggggg sgt malass dan sgt mengidam nak makan itu ini!
Love

7 comments:

yaNa MaLeK said...

go go ribs babe :)hehehe

Diella Mustafa said...

bahaye mengidam2 ni???adekah???huhuhu

Lea Shmea said...

aikk mengidam pulak. hehe.

fatin said...

oh gosh!!
u guys get to jalan and vacation je!!
m sooo jealous!! hahahah.. ahve fun dear!!

CikChelsea said...

nt suruh mak bwk kn nasi ambeng, nakkkk?

haneebee said...

Im craving for Chicken Macaroni Casserole & Choc Profiteroles!!!

Drama Mama said...

mengidammmmmmm?????? hehehehe :-p