Monday, May 25, 2009

Movie Day!

We watched this!
Dont ask me about this movie.Im a big fan of Star Trek since small :p so my answer will always go---- "I fancy this movie!"
The film is hugely satisfying,its blend of humor, romance and action so kinetically orchestrated .
It's not perfect but it is great fun ... It's hard to imagine anyone resisting this new cast.
Either you'll go with it or you won't.
Go watch peeps!
Kamal suggested this film! Thanks Kamal..I really love it!
Later, kami sgt lapar pastu cari nak mkn kt mana. Ni la masalah kami, kuar tatau mana nk makan.Punyalah bnyk kedai kt OU,still tatau nk mkn ape.
As you can see, my perut dah naik..yahooooo :-)

Lastly kami mkn kt foodcourt.Nasi ayam kt situ.Habis cerita :-)
Many thanks to this guy, who always trying to fulfill my needs and dreams.

Urm, hari tu ada org tny perut dah naik ke..letak la gambar..haa..ni dah letak pun :-) Im enjoying my pregnancy now.Perut dah makin ada bump, my body weight dah naik(which is good), rasa nak muntah ada lagi time malam. Tapi skang ni, I kesian kat my husband, dia kena angkatkan groceries( sbb tu I suka gi market hari dia kerja, so that tak susahkan dia..tp kdg2 bila dia cuti lama,kenala gak gi beli brg nanti nak makan ape pulak kan.), pastu kena buat itu ini, ada la chores yang skang I mcm GEDIK tak larat :p, pastu dia mmg dari dulu kalau susah tak akan tunjuk kt muka. Dia trying his best nak buatkan org sekeliling dia happy. Dia sakit pun dia tahan, dia tgh susah, sedih or marah, dia tahan and dia try nak settle sendiri.. Patutnya semua tu I buat myself, you just have to relax sbb you dah penat kerja.I was mesmerized sgt2.... Thanks baby for helping me. AND Im so sorry troubling you.

Oh ya, later I will update pasal trip to Penang,okeh?

Stay tune!

Love

10 comments:

f.i.e.z.a said...

seriously i cant wait to see u fad!
w ur bumps n all, makin laaaa geram nak jmpa.. =)

CikChelsea said...

merujuk kpd ayat "hari tu ada org nk tgk perut dh naik ke blm" tu was me ke someone else?

tetiba lak teraseeee..muehehee =p

CikChelsea said...

owhh lupa nak ckp...
perut anda kelihatan sgt comel ^_^

BeLLaRieNa said...

perut cute...yg penting kaki kecil sajork...

mrs bob said...

kecik perut u. lucky sungguh. huhu

Diella Mustafa said...

perut awak sgt comel...huhuhu

yaya said...

wajah u lagi ceria bile perut dah nampak, well pregnant women always look pretty hah! Dah tinggal comment so i bukan silent reader u lagik.... ngeheheheh...

dialicious said...

why ur big bump comel je?nape my big bump huduh..hahaha..

The Queen Bee said...

fadddddd!!! can i join ur bump clubbbbb?? heheeee

Nice belly!!

i am a mummy said...

comel2!!babe..datang la esok!can?