Thursday, February 17, 2011

Me,Leen and Ayien's Birthday Dinner

Dear readers,
FRiday lepas,11th Feb, Leen, Apeng and Me( +Kazim) went out together. I brought Leen to the MO outlet just to feast my eyes:-). Thanks, to my sweetie pie Leen for the wonderful birthday gift! I really like it.Yours I'll give later yah..( still thinking what to give actually*wink*). Lepas tu kami singgah lunch. Masa lunch tu I message Aniza( Dieah's BFF) asking about D's progress. OLeh sbb dah mcm dekat ngn PCMC, I rasa ada baiknya kami singgah tgk Dieah( told my husband, D dah lama kt labour room, rasa2 bila kita sampai mesti dah beranak..huhuhu( pandai2 kan haku?)
Reached there around 3pm. Leen bought Dieah a very nice flower :-) sbb rasa2 mcm dah beranak:-). Masa kat lift dah terserempak ngn D's parents, kami tanya pasal D, tp mmg la belum beranak. We wanted to be nice ( cos we are nice ppl..weeekssss:p) to drop by since dah dekat sgt from Ampang tu.Also, I dah lama kenal Dieah..and she is a wonderful friend. Sampai kt D's room, ada D's MIL je. We stayed there until 4pm and we left sbb mlm tu KONON2 my husband nak jumpa his junior masa kt JENAN kat Curve.Leen pulak sebok kata nak kuar ngn 'kawan'..( boo to you too Leen!!!I hateee you!)

Masa otw back tu..Dieah message yg dia beranak at 340pm..huh! WE missed! AArgghh takper la, my husband kata nanti dtg lain waktu. Bila dah sampai rumah, Leen pun pulang juga.Malam tu,before nak kuar tiba2 my husband amik camera. I pelik habisss sbb kata nak kuar jumpa JUnior kt JENAN..boleh pulak bawak camera? Tp dia bg reason saja nak bawak..( Sorry Baby, ..YOU totally cant surprise me!) Dlm hati.." aikk ada surprise party ke?" Tp malas nak tukar baju bagai sbb..ala..lantakk la kannn. In the car, I sms-ed Emmy ajak gi curve. Hmmph KO COVER BAIK PUNYAAAA kan Emmy kannn~

Sampai Curve I told my husband to cancel his plan with JENAN tu sbb I nak tgk Raja Lawak..huhuhu pastu jumpa hari lain sbb JUNIOR kt JENAN tu KOnon my husband kata mcm nak jual insurance..so for me..kalau u nak jual, U can wait right? I nak tgk Raja Lawak dulu yer.Some more, we already have all the insurance..bla bla..Pastu my husband tiba2 kata nak mkn TONY ROMA'S..hekk elehhh baby..Ni mmg la I tauu ada something sbb nya..You takkan ajak I makan Tony Roma's malam2! See, I know my husband very well:-) Kami pon terusla gi Tony Roma's, I saw MIzan& Ayie were there..:-) already.Pastu tgk meja panjang..around 15 ppls kot diorang reserved. Yang lain belum sampai. Organizer--Emmy and Leen blom sampai. Gerammmnya kat 2 orang ni..both are my teddy bears:p amik ko kutuk depan2:p( korang duk bising korang gemms kan..takda la Gem sgt ponnn..)

Pastu ..yg dinanti2 pon sampai...yer saper lagi Leen and Emmy..bawak belon lagi.Girls, apsal haku je yg tatau korang nak buat birthday dinner!! Leen & Ayien pon tauu..mana aci!
HMMPH~

The rest, let the photos do the talking okay:-)



My husband and his friends :-)..My husband kata dia pon tatau sgt pasal ni.Saper yg dtg pon dia no idea .Ni semua Emmy & Leen punya kerja!




February babies




The moment that Ive been waiting for!!Since we didnt want to bring back all the balloons, so everybody has pretty much agreed to organise a balloon release. We were so happy seeing all the balloons....ermm GONE..hihihi.NIce feeling I guess:-)
READY
1, 2, 3
bye-bye!



We really had fun that night! Gelak tak hengat! Kutuk-kutuk each other kaw-kaw punya. Makan pon boleh nak kutuk2..all in all, BEST SANGAT!Thanks to the organizer! Thanks to Leen for...the gift, the surprise and all.Thanks to everybody who came out!Thank you, thank you !And finally, thanks to my husband for EVERYTHING!


Love

4 comments:

Emmy said...

padan muke aku ngn leen sbb suprise xmenjadi.. organizer dtg lambat pulak.. hhehehhehe

Emmy said...

padan muke aku ngn leen sbb suprise xmenjadi.. organizer dtg lambat pulak.. hhehehhehe

Deanna Aziz said...

hi sy nk tanya how i cn contact u coz i really wanna share with the good product for ur kid fadd. do msg me hope to c u.

LEENEEL said...

kan emmy kan. dalam byk2 surprise party... satu jer yg menjadi.. masa baby shower jer.