Thursday, October 15, 2009

Kejutan Untuk Hanis


Dear readers,
"Happy Birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to you..happy birthday to Hanis....!"

Birthday Hanis patutnya 26th September tapi masa tu semua busy sbb raya,balik kampung dan ke sana sini, jadi mmg takda timelah nak celebrate her birthday.Kesian Hanis kena tipu that day kan :p..Takper birthday gal, harusla sentiasa kena KEJUTAN..kan kan :p
Mula2 igt dah cancel, sbb plan nya kata Hanis kena jumpa orang, tp skali jadi pulak.Dan pada masa iteww, I was in Bangi!!!Giler lah dah la ptg nak patah balik ke Pavillion. Tapikan Hanis..disebabkan spirit " we treasure our friendship" la kan*big grin*..I datang jugak tauu.Meredah jammed dan hasilnya, sampai lambat loh!

Tapi sempatlah bergambar sakan kat situ kan.Borak2 pastu makan2.


Sebab dah ptg, harusla perut lapar kan.Bila makan mmg tak sedar aper dah.
I suka gambar Iza yg ni..tatau apsal.Shantekkk kan.

Ok, after dah makan dan acara wajib meniup lilin, I& Leen plan utk share hadiah untuk Hanis.Jadi, untuk memuaskan hati, kami suh je Hanis pilih ape dia nak.Patut, yours truly dtg awal dan cari hadiah tetapi disebabkan masalah yg tidak dapat dielakkan, maka tak dapatla haku cari hadiah untukmu, Hanis.Bagi menyenangkan, Hanis pilih jelah sendiri..habis cerita.



Yes.Birthday gift hunting!I really enjoyed this moment.

Hanis pun memulakan langkahnya mencari hadiah.Best pulak rasa, mcm ada paparazzi yang ikut :p


Yang paling bestnya, cepat je dia pilih hadiah dia.Cantik pulak tu.Last2 Hanis pilih Kenneth Cole Bangle..limited edition rasanya.So, we've done here!



Tekun sekali memilih hadiah...kann :p


Disebabkan lupa nak ke ATM, maka my beloved photographer bayarkan dulu.
"Nnti I bayar you yerr baby :p"


Leen and her sweet face. Leen, see..I put a nice photo mehhh :p


Itulah kejutan kami pada hari tersebut.Hanis, I hope you had fun that day!I wish you and family happiness :-) Lain kali kita jumpa lama-lama.That day kejap je kan.I pon mcm tak larat sgt nak berdiri lama2 actually..hihihi..maybe sbb salah pakai kasut kot.Tapi takpe, next time dear. Satu Pavillion tu kita tawaf lagi dan lagi..Tungguuuuuu~

Much Love,
Jetsetter

4 comments:

LEENEEL said...

Fuhh, kembang semangkuk. Bila nak kurus nih??? 6 months!

Drama Mama said...

iza memang cantik kan. btw sis, bila u due ni? still larat ye walking around? glad to see u masih cergas take care and do update on ur progress k

Pink Stilettos said...

sama la leen, bila la i nak kurus lagi nihhh... fadd paling slim antara kita semua, padahal dia pregnant (perut tak amik kira k) ;p

The Mrs-Bride said...

fadd dear, 12 days to go! my time hari tu, i awal 10 days. so it could be anytime now... erkk! i plak nervous! do text me once u dah bersalin k.. i nak counter-visit u plak! take care dear.. baca doa byk2 during labor tau! mwah.. see u real soon! :D

p.s. glad u had fun on ur baby shower day. u looked so glowing tau! :)