Friday, October 9, 2009

Sabar noooo:p

Dear Readers,
Saja nak letak gambar dulu..kikiki.Seryes, nak blog about it tp 2-3 days ni asyik bz je( or buat2 bz:p)So, nnti SURPRISE BABY SHOWER I try blog after I tgk PAPADOM ptg ni :p

Hanis Surprise Birthday Meeting yg baru je smalam pon I try blog after tgk PAPADOM yer.Saya sgt excited nak tgk PAPADOM ni!!!Hmm..no, will you excuse me, I am so busy, Ayi&Anne dtg lunch dan beraya di rumahku...so I need to entertain them.Ohh sukanyaaaa...anyone nak dtg next time tak..JOM laa!
Message to Hanis:
"Kami tak lupa birthday you sweetheart,it is a matter of time je.Kita tetap celebrate jugak, lambat or cepat because we treasure our frenship :-)..and to Wani, get well soon darling.I heard you diarrhea .."

Much Love,
Jetsetter


1 comment:

The Queen Bee said...

thank you so much dearrrr huhu